MVO

We hebben duurzaamheid op vele fronten hoog in het vaandel.

Ons motto: ‘MS-pallets houdt hout in omloop!’

 

Duurzaamheid en pallets:

Uw oude pallets kunt u tegen gunstige voorwaarden retour doen aan ons. Wij sorteren en repareren pallets die in goede staat zijn. Pallets of palletresten die niet meer kunnen worden gerepareerd, worden uiteindelijk afgevoerd naar erkende verwerkingsbedrijven. Deze verwerken het afvalhout weer tot nieuwe producten, zoals spaanplaat en pelletkorrels voor pelletkachels.

We zijn tevens bereid om pallets op te halen tegen een passende vergoeding. U krijgt van ons vooraf een prijsopgave die afhankelijk is van de soort, maatvoering, kwaliteit en de marktsituatie van dat moment.

Duurzaamheid en transport:

Ons wagenpark bestaat op dit moment uit een aantal elektrische heftrucks, onze chauffeurs zijn niet onbekend met ‘code 95’, onze nieuwste vrachtenwagen is de meest zuinigste in haar soort én rijden we met hybride – en 14% bijtelling personen auto’s. Bij nieuwe aanschaf of vervanging kijken we expliciet naar de beste milieuprestaties.

Duurzaamheid en personeel:

Op het gebied van personeel gaan we niet voorbij aan MVO. Zo hebben we een aantal medewerkers die vallen onder nieuwe de Participatiewetgeving.  Ze tellen bij ons 100% mee!

Vraag een offerte aan

Meer informatie

Pallet sorteersysteem