Over ons

MS Pallets is de leverancier met een breed assortiment aan nieuwe én gebruikte pallets. Wij leveren snel en hanteren scherpe prijzen tegen een uitstekende kwaliteit. 
Met eigen mensen produceren we de pallets in onze moderne fabriek in Den Ham en vervoeren deze met ons eigen wagenpark. Verder leveren wij boxpallets, opzetranden, legborden voor in magazijnstellingen, stophout, kunststof pallets en de wel bekende Europallets (EPAL). Onze producten voldoen waar nodig aan de eisen conform ISPM-15.

Wij leveren uit voorraad en dat levert u direct een kostenbesparing op t.a.v. opslag van de pallets. Verder kunt u bij ons gebruikte pallets inleveren. Wij voeren ze graag voor u af; gratis of tegen een zeer geringe vergoeding, in de meeste gevallen veel goedkoper dan wanneer u uw pallets via de houtcontainer afvoert.

‘Maak een verstandige keuze voor het milieu en uw portemonnee en neem vrijblijvend contact met ons op’!

Ons team

De mensen werkzaam bij MS-Pallets, zijn enorm betrokken, vakkundig en denken met u als klant mee. Met deze mensen zijn we in staat om bijzondere ‘custom made’ producten te fabriceren. Menig klant kan dit beamen.

Vraag een offerte aan

Meer informatie

Pallet sorteersysteem